Top

Over Madelieve

WELKOM BIJ MADELIEVE


Welkom op de website van Madelieve, de Prulliosa winkel in Biest-Houtakker.


assortiment
Madelieve verkoopt een bonte verzameling van spulletjes. De meeste zaken vallen in de categorie 'voor in je huis' of kleine kadootjes. Een groot deel van het assortiment van Madelieve bestaat uit tweedehands goederen. Ze zijn uniek, maar daardoor geldt dus ook dat het vaak niet mogelijk is een zelfde artikel bij te bestellen. Wel gaan we, als u iets specifieks zoekt dat u in ons assortiment zou verwachten, graag voor u op zoek. Hiervoor maken we graag een op maat afspraak.

viltjuffers en heertjes
een van de nieuwe artikelen van Madelieve is het bonte assortiment viltjuffers en heertjes. Dit zijn handgemaakte vilten poppetjes die los of per set verkocht worden. Ideaal als kadootje of als versiering van jas, tas of sleutelbos.

 
 

Biests regentje in 'n mendje
Madelieve heeft ook altijd een aantal voorbeelden staan van kadomanden met daarin het Biestse lokale drankje Ut Biests regentje (spreek uit: ruh-gent-juh). De mandjes zijn natuurlijk los te koop, maar u kunt ook een mand op maat laten maken. Een mand bevat natuurlijk een fles Biests regentje, maar kan daarnaast ook bijvoorbeeld glaasjes, Brabantse snoepjes, Biestse honing of andere streekproducten bevatten. 

Locatie
het winkeltje van Madelieve is gevestigd in het Biestse 'proeflokaal', waar onder andere ook de Biestse kookclub Qlivini huist. Het winkeltje is bijzonder klein (vloeroppervlak 2 x 3m) maar is daardoor juist uitermate knus. Bovendien is ieder hoekje en gaatje benut om spulletjes neer te zetten. Een typisch gevalletje van:iedere keer als je er komt, ontdek je toch weer wat nieuws.

het winkeltje is toegankelijk middels het besooijenpadje dat de Akkerstraat met de Biestsestraat verbind. Vanuit de Akkerstraat vind u het kleine zandpaadje tussen huisnummers 10 en 12, van daaruit gaat u door de tweede poort aan uw linkerhand.Openingstijden
Madelieve kent geen openingstijden. Als u wilt komen kijken, kunt u daarvoor bellen met 013-5356956 of mailen naar
info@madelieve.com. We laten u dan graag weten wanneer we u kunnen ontvangen.


Graag tot ziens!

Marlien de Graaf - Madelieve